«Langrennsløyper» hentet fra bortelidportalen

Langrennsløyper

Publisert av: Trond Egil Åknes – 17.10.2012
Litt oppdateringer ang langrennsløyper

Bortelid Fjellpark har i år fortsatt arbeidet med å oppgradere løypenettet for at en skal kunne kjøre løyper så snart snøen legger seg og for at løypene skal holde seg lengst mulig. I år har vi fullført oppgraderingen av Hestheiløypa slik at den kan kjøres på et minimum av snø. Den vil når den tørker opp også være en flott sommerløype å gå i. Vi har planert, drenert, lagt rør, bygd broer, krysningspunkter og andre tiltak.
Vi har også lagd en ny rundløype på Skardheia. Det gjør at hyttene utover der får en flott løype som kan kjøres opp gjennom vinteren samt en grei ny løype i det sentrale Bortelid. Vi har også gjort tiltak andre steder som rydding av løyper, lagd nye broer slik at vi ikke er avhengig av snøbroer som ryker fortere på slutten av sesongen osv. Det er arbeid som er tid og kostnadskrevende, men som gir bra løyper som kan kjøres på lite snø(ned mot 10-15 cm snø).
Vi vil sette i gang løypekjøring så snart det er nok snø til det. Det har kommet en liten forsmak på vinteren allerede. Så det er bare å glede seg til vinteren på Bortelid!

This entry was posted in siste nytt på Bortelid camping. Bookmark the permalink.

Comments are closed.