Ny Camphytte med vanntilkobling til salgs

 

IMG_5183

Bilde av en annen modell. Ta kontakt for info.


Ta kontakt for visning eller mer informasjon

Selger: Thomas Repstad
tlf: 90 23 37 25
mail:
camping@bortelid.no

 
Info

«Bortelidhytta» er ett kvalitetsprodukt for dem som ønsker camping eller hytteliv på en enkel og ikke minst rimelig måte. Lav kvadratmeterpris og stor forutsigbarhet i de faste utgiftene da det kun er strømutgiftene og evt. forsikring som kommer i tillegg til plassleia.

Plassleia dekker brøyting, veivedlikehold, regelmessig tilsyn, bruk av servicebygg, renovasjon og kommunale avgifter. Alt dette uten å være dyrere en det du må betale for en hytte eller leilighet på festetomt. Det er mulighet for trådløs tilkobling til fibernett på området.

«Bortelidhytta» er laget av sandwichelementer med lakkerte stålplater levert av Vestcamp. Hytta har enn tetthet og issolasjonsverdi som tilsvarer ca 150mm ordinær isolert reisverkskonstruksjon. Elementene kan enkelt demonteres og alle materialene er helt vedlikeholdsfrie. Vinduer og dører i vedlikeholdsfri PVC med isolerglass.

Høy brannmotstand og mange rømningsveier gjør dette til ett trygt og sikkert alternativ til camping- eller husvogn.

Trivselsgaranti
Vi tilbyr 6 månders trivselsgaranti og hever kjøpet dersom du ikke trives eller er misfornøyd med camphytta. Ta kontakt for mer info.

Utleiemuligheter
Ønsker du å tjene penger på camphytta kan Bortelid Camping formidle utleie av denne mot provisjon. Ta kontakt for mer info. Forventet årsinntekt kr 30-50 000,-

Adkomst/Tomteforhold
Gruset bilvei og parkering rett utenfor inngangspartiet.

«Tomten» er på ca 120 m2 og det er plass til bygging av vestvendt terrasse ut mot vannet. Gjeldene regler for bygging og brannsoner må følges.

Grunnforholdene er for det meste steinmasser med delvis jorddekking utenfor bygg og parkering.

This entry was posted in siste nytt på Bortelid camping, Til salgs. Bookmark the permalink.

Comments are closed.