Velkommen til Bortelid Camping

[portfolio_slideshow slideheight=405]Bortelid Camping er en helårs campingplass med høy standard og flott beliggenhet langs østsiden av Murtetjønn, rett sør for Bortelid sentrum.

Vi har for tiden ikke utleiehytter, men kan tilby nyoppussede leiligheter og hytter til en god pris rett ved Bortelid sentrum.
Trykk Leiligheter på menyen over for mer info, bestilling og priser.

Campingplassen er beregnet for lang- og korttidsleie av oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og husvogner.
Området er spesielt tilpasset vintercamping med frostfrie vannposter, god service med ettersyn og brøyting, oppkjørte skiløyper og kort vei til alpinannlegg. Vi har selvfølgelig også åpent hele sommeren for de som ønsker å nyte naturen og kanskje ta noen kast med fiskestanga i Murtetjønn.
Alle er hjertlig velkommen.

Se menyen over for mer informasjon eller siste nytt på bunnen av denne siden.

Bortelid ligger sentralt plassert på sørlandet med kort vei til bl.a Arendal(115km), Kristiansand(95km), Mandal(105km), og Stavanger(225km)


Vis større kart

Comments are closed.

Ny Camphytte med vanntilkobling til salgs

http://bortelidcamping.no/wordpress/wp-content/uploads/2014/04/IMG_5183-1024x682.jpg

  Bilde av en annen modell. Ta kontakt for info. Ta kontakt for visning eller mer informasjon Selger: Thomas Repstad tlf: 90 23 37 25 mail: camping@bortelid.no   Info «Bortelidhytta» er ett kvalitetsprodukt for dem som ønsker camping eller hytteliv …

 

«Langrennsløyper» hentet fra bortelidportalen

http://www.bortelid.no/sider/bilde.aspx?fw=436&fh=245&src=/bortelid/bilder/skardhei-steinflytting.jpg

Langrennsløyper Publisert av: Trond Egil Åknes – 17.10.2012 Litt oppdateringer ang langrennsløyper Bortelid Fjellpark har i år fortsatt arbeidet med å oppgradere løypenettet for at en skal kunne kjøre løyper så snart snøen legger seg og for at løypene skal …

 

Priser Bortelid Camping 2012/2013

Nå er prisene oppdatert for det neste året. Ingen store endringer men sjekk ut Priser for fulstendig oversikt.